Ce sarbatorim de Craciun?

Craciunul, cea mai frumoasa dintre sarbatorile de pe tot parcursul anului, este sarbatorit atat de credinciosi, pentru care 25 decembrie inseamna Nasterea Domnului, cat si de cei care tin mai putin cont de sarbatorile religioase, dar se bucura de atmosfera frumoasa, de darurile atent alese sau de masa imbelsugata.

Craciunul a depasit demult limitele unei sarbatori religioase si a ajuns o sarbatoare a familiei, a bucuriei si a implinirii. Totusi, indiferent de credinte, sau de cat de religiosi suntem, nu ar fi rau deloc ca in ziua de Craciun sa ne gandim si la pruncul Isus, nascut intr-o iesle, intr-o noapte friguroasa de decembrie.

Si sa incercam sa fim mai buni, mai ingaduitori, sa ajutam pe cei din jurul nostru, sa ne bucuram de ceea ce ni s-a dat si sa impartim ceea ce avem.

Craciunul este si va ramane cea mai frumoasa sarbatoare crestina! Acest lucru se intampla si in 2012, asa cum se intampla si acum 100, sau 1000 de ani. Sa ne bucuram in pace si liniste de ea, indiferent de semnificatia pe care o are pentru noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>